Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η Νάντια μιλάει για το Top Chef


"Δεν δίνω σημασία στις κριτικές"

Μετά την τηλεοπτική της  αναμέτρηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Money Drop», η Νάντια Μπουλέ και το «Top Chef» αλλάζουν τελικά και μέρα και ώρα προβολής,  μιας και τα νούμερα του μαγειρικού ριάλιτι του Mega έβλεπαν συνεχώς την κατηφόρα.

Η Πέμπτη είναι η νέα μέρα…Όσο για την ώρα…Στις 21:00! Δηλαδή «απέναντι» από την «Ζωή της άλλης» που σαρώνει σε νούμερα! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λέμε για την Νάντια!

Όσο για το τι λέει η ίδια για την απόφαση του Ant1 να αλλάξει μέρα και ώρα προβολής του «Top Chef»...«Υπάρχουν τόσα πράγματα για να στενοχωρηθούμε στις μέρες μας. Αυτό είναι αστείο», είπε στην κάμερα του Star, ενώ όσον αφορά στις κριτικές… «Έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν δίνω σημασία στις κριτικές, παρά μόνο σε αυτές που έχουν να προσφέρουν κάτι στο τελικό αποτέλεσμα».


Και μπορεί οι τελευταίες φήμες να μιλούν για έναν έντονο καυγά μεταξύ Γρηγόρη και Νάντιας, με την Νάντια Μπουλέ να μαζεύει τα πράγματά της και να φεύγει από το σπίτι που υποτίθεται ότι συγκατοικούσαν οι δυο τους, φαίνεται όμως πως η αλήθεια είναι λίγο έως πολύ διαφορετική.
''Καταρχήν δεν μένουν μαζί. Η Νάντια μένει στο δικό της σπίτι στην Παλλήνη γιατί δεν έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν. Όλα αυτά που λέγονται είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τη μία γράφουν ότι χωρίζουν και την άλλη ότι παντρεύονται. Τόσο η Νάντια όσο και ο Γρηγόρης, είναι θυμωμένοι με αυτά τα ανακριβή δημοσιεύματα'', δηλώνει στενή τους φίλη στο περιοδικό ΟΚ!
Και συνεχίζει: ''Ο λόγος που δεν θέλουν να μιλάνε ξεκάθαρα για τη σχέση τους είναι ότι ποτέ δεν είναι σίγουροι για την καινούρια φήμη που θα κυκλοφορήσει σχετικά με εκείνους. Είναι αστείο να βγαίνουν και να απαντάνε συνεχώς''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου