Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τί κάνει άραγε ο τύπος δίπλα στον Θανασάκη;




  1. Φυλάει τα χέρια του μπάς και αποκτήσει την ευλογία του;
  2. Είναι ο σωματοφύλακας που τον προστατεύει απο απατημένους συζήγους;
  3. Έσκυψε να πάρει απ´τον χαρτοφύλακα τα bonus που μοιράζουν μετά την χειραψία;
  4. Ή του κρατάει τα μπόσικα για να μην τον τραβήξει η γιαγιούλα και τον σβερκώσει;

19 σχόλια:

  1. Οτι και να απαντησετε μεσα ειστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To blog να το ονομάσετε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. Το κουτσομπολιό έχει τα όρια του. Ξέρετε τον όρο πολιτική; Τι ρωτάω. GOSSIP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Αν δε μιλάγατε Ανώνυμα θα ήταν καλύτερα.
    2. Απο που βγάλατε αυτο το συμπέρασμα;; ΆΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!
    3. Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία.
    Ενώ η σάτιρα μπορεί να αποτελέσει μέσο διασκέδασης, γι' αυτό και συχνά είναι βάση του χιούμορ και συνεπώς συστατικό της κωμωδίας, δεν περιορίζεται στον τομέα της ψυχαγωγίας.(Βικιπαίδεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά είστε σε απόγνωση. Άντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. se apognosi einai opoios pernei sta sovara tin plaka, get a life re kollimenoi, mia asteia eikona einai, xalarwste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. h arnitiki diafimisi einai i kaliteri ante ta leme se 4 xronia pali aneksartitoi xaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ερώτηση δεν θα έπρεπε να είναι τι κάνει ο κύριος δίπλα στον Παπαθανάση, αλλά τι κάνει η σύζυγός του..... Νιώθει πανευτυχής και καμμία απειλή που η κυρία που χαιρετά ο σύζυγος της δεν είναι .........ξανθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα με τη σύζυγο του για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι, είναι πως στάθηκε Κυρία με Κ κεφαλαίο δίπλα του όλο αυτό το διάστημα στις εκλογές όταν τον συνόδευε. Έδειξε αξιοπρέπεια και δεν έχει έδωσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άραγε σε αυτή την Κυρία, πόσα της έδωσε.....προκειμένου να τον συνοδεύει με τόοοοοση αξιοπρέπεια;;;; Γιατί μόνο κατόπιν μιας πολύ καλής "συναλλαγής" μπορεί μια κατ'εξακολούθηση απατημένη Κυρία να συνεχίζει να συνοδεύει το σύζυγο παίζοντας θέατρο. Και επειδή ο εν λόγω κύριος το χρήμα το έχει σαν κινητήριο δύναμη και στα επαγγελματικά του, γιατί όχι και στα οικογενειακά του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ήθελε και ειδικά στην προεκλογική περίοδο θα μπορούσε να του τα πάρει όλα! Την ρεζίλεψε στην Ναύπακτο αλλα εκείνη στο ύψος της. Όσα και να πάρει τα αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα κέρατα.....εννοείς, αξίζει;;;;;; Και εφόσον τα πήρε (όπως δέχεσαι) ....που είναι αγαπητέ μου η αξιοπρέπεια σε κάποιον που χρηματίζεται, για οποιονδήποτε λόγο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπότε προτείνω να κρατήσεις το "Κ" για λόγους ανάγνωσης και να αφήσεις την αξιοπρέπεια να την κρίνουμε εμείς. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετα απο οσα πέρασε και τηρησε σωστη σταση απεναντι του, της αξιζει να του παρει οσα θελει. Αυτο εννοω και μονο. Το πως υποτιμαμε την νοημοσυνη σας πως το συμπερανατε απορω. Κυρια με Κ κεφαλαιο παραμενει παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και ποιά Κυρία δεν θα έμενε δίπλα στον άντρα της αν θα έπαιρνε τόοοοοοοοοσα λεφτά. Όλες αυτό κάνουν που έχουν αυτή την δυνατότητα. Απο την στιγμή που το δέχονται (δεν το κατακρίνω, είναι μια συμφωνία) παύει να ισχύει "η αξιοπρέπεια". Ακριβώς σε αυτό πάει το μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Μην παρουσιάζεται κάποια πράγματα αγγελικά πλασμένα......ούτε να χαρακτηρίζεται κάποια πρόσωπα με λάθος λέξεις. Αξιοπρεπείς είναι αυτοί που ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι "η άρνηση του χρηματισμού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή και αν έχει πάρει χρήματα απο εκείνον, αυτό σημαίνει πως σε όλους εμας που τι βλέπουμε έξω και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα πως δεν έχει αξιοπρέπεια και στάση ζωής;;;
    Αγαπητέ φίλε διαφωνώ πλήρως μαζί σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ φίλε, μια τελευταία ερώτηση. Όποιος τα παίρνει..... είναι αξιοπρεπής;;
    Ένα ναι ή ένα όχι θέλω, δεν υπάρχει ναι... μεν... αλλά.
    Για να ξέρω τι αγωγή θα δώσω στο παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι αξιοπρέπεια και στάση ζωής να είσαι ......."αγορασμένος";;; Αυτό κάπως αλλιώς λέγετε.
    Αξιοπρεπής είναι η φτωχή μάνα με τα 5 ορφανά παιδιά που δεν δέχτηκε τα λεφτά που της προσφέρανε για να εξαγοράσουν την ψήφο της. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σεβαστά αυτά που λέτε αλλά ξεφεύγουμε και πάμε αλλού. Χάρηκα για τη κουβέντα που είχαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή