Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Το STAR Ραπάρει!


 Ένα είναι το κανάλι που ξέρει ανά πάσα στιγμή τι να κάνει για να βγει ένα βήμα πιο μπροστά από τα άλλα και αναπόφευκτα κερδίζει τις εντυπώσεις – καλές ή κακές – με τις νέες ιδέες που θέτει σχεδόν αιφνιδιαστικά σε εφαρμογή! Μιλάμε φυσικά για το Star που βρήκε το σωστό (;) τρόπο για να γεμίσει επιτέλους την «τρύπα» του δελτίου πρόγνωσης του καιρού.
Το δίδυμο «Πετρούλα – Αφρούλα», πιθανώς το παρέσυραν οι βόρειοι άνεμοι και βρέθηκε να περιπλανιέται στην Κηφισίας εν καιρώ κρίσης! Τη θέση αυτή όμως που είχαν τα κορίτσια, ποιός θα την πάρει;
 Μέρες και νύχτες σκεφτόταν ο μαστρο – Μαλέλης, αναλογιζόμενος τις καμπάνες που έριξε την περασμένη σεζόν το ΕΣΡ για τα μπικίνι και τα τσαλίμια του κοριτσιού του «Σουλτάν»  και αποφάσισε πως μια ακόμη παρουσιάστρια που λέει τον καιρό, δεν θα ήταν ανατροπή. Τελικά, ο μαιτρ της καινοτομίας στα δελτία ε
ιδήσεων, βρήκε την απάντηση στο πρόσωπο του στιχοπλόκου Χρήστου Κανελλόπουλου!



Ο νέος παρουσιαστής του καιρού, έρχεται τη στιγμή που η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό, είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Π.χ. χθες το δελτίο του Star είχε 21,8% στα νεανικά και ακολούθησαν: Mega: 20,2%, Alpha: 12,2%, Alter: 10,6%, Ant1: 9,6%, Net: 1,3%.

Τί προσφέρει το νέο πρόσωπο; Πρόβλεψη του αυριανού καιρού με ρίμες! Ο Χρήστος Κανελλόπουλος, λέει, θα ραπάρει και καλεί και τους τηλεθεατές να ραπάρουν μαζί του.
Να δω την κυρα-Λίτσα απέναντι να αφήνει το φύλλο και να αρχίζει τις R n B φιγούρες με τον πλάστη και τι στον κόσμο! Κι όχι για εκείνη, για τη φουκαριάρα την κόρη της που είναι 16 ετών κι όλη μέρα ακούει το "Love the way you lie" στο repeat.
Ένα μικρό δείγμα της καινούριας στιχουργικής εμφάνισης του Χρήστου Κανελλόπουλου είναι το εξής:

«Θα βγαίνω στις ειδήσεις όποτε μπορώ
Για να σας σπικάρω με ρίμες τον καιρό.
ΟΚ; Πώς σας φαίνεται το νέο μου στιλάκι;
Νομίζω πως μου έρχεται ταμάμ και λουκουμάκι,
Αυτά τα εισαγωγικά και πάμε παρακάτω
Θέλω χρυσό μικρόφωνο κι ενισχυτή λαμπάτο!»

Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει… Αν γίνει και "πιάσει", όμως, απαιτείται αλλαγή σε όλο το σκηνικό του δελτίου και όχι μόνο! Επιβάλλεται η προσαρμογή Λιάτσου - Δρακάκη στο νέο στιλ, προμήθεια των σχετικών ρούχων και αξεσουάρ και αλλαγή στις λάμπες φθορίου με ειδικούς λαμπτήρες για solarium, μια και τα κορμιά εν τοιαύτη περιπτώσει πρέπει να είναι μαυρισμένα.
Ο κίνδυνος του προστίμου από τον μπαμπούλα - ΕΣΡ, παραμένει να θυμάστε, γιατί οι rappers μιλούν και λίγο ... βρώμικα! Οπότε, κύριοι συνάδελφοι, το νους σας, στις ιδέες του στιχουργού σας...Yo!

ΠΗΓΗ MEDIA SOUP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου