Μπορεί ακόμα ο καιρός να μας έχει στο μία κρύο - μία ζέστη, ωστόσο, οι βροχές δεν ξέρεις ποτέ από πού θα σου ‘ρθουν... Το star.gr σου παρουσιάζει τις πιο trendy τάσεις για το πολύτιμο αυτό αξεσουάρ, που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και δεν χρησιμεύει μόνο στο να μην βρέχεσαι, αλλά και στο να αιχμαλωτίζεις βλέμματα!
Κατ’ αρχήν ξεκινάμε από τα βασικά, τουτέστιν ποια ομπρέλα πρέπει να αγοράσεις: σε αντίθεση με πολλά άλλα αξεσουάρ, το ακριβό δεν σημαίνει και καλό. Στην ομπρέλα μετράει η ανθεκτικότητα!
Το «μυστικό» είναι να επιλέξεις μία που έχει ακτίνες από χάλυβα, οι οποίες συνήθως είναι από 8 έως 16. Επίσης, η ομπρέλα σου δεν θα πρέπει να σπάει σε 2 ή 3 κομμάτια, αλλά το ραβδί της να είναι μονοκόμματο.
Το καλύτερο ύφασμα είναι το τεφλόν ή αυτό που είναι εμπλουτισμένο με τεφλόν. Ο λόγος είναι απλός και πρακτικός, αφού το νερό απομακρύνεται πιο εύκολα από το εν λόγω υλικό. Στην αγορά θα βρεις επίσης ομπρέλες από νάιλον, αλλά και από νάιλον και βαμβακερό ύφασμα που τις κάνει πιο γερές.
Αφού έμαθες τα βασικά, πάμε στις τάσεις της σεζόν...
Της μόδας φέτος είναι οι ομπρέλες με ταρτάν, το γνωστό σκοτσέζικο υλικό, που ταιριάζει με όλα τα χρώματα και συνδυάζεται εύκολα με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις.
Οι κυρίες μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις επιλέγοντας λεοπάρ ή πουά, ενώ στους κυρίουςσυνιστούμε «ζωντανά» χρώματα όπως το πορτοκαλί, το μπλε, το μοβ και το κόκκινο.
Στις πασαρέλες είδαμε φέτος και ομπρέλες δύο όψεων για όσους δεν μπορούν την μονοτονία (συνήθως στην εξωτερική πλευρά είναι πιο «σοβαρές» και στην εσωτερική πιο funky), ενώ την παράσταση κλέβουν και οι λεγόμενες θηλυκές που είναι διακοσμημένες π.χ. με τα κορδόνια ενός κορσε!
Επίσης, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι διάφανες ομπρέλες που σου επιτρέπουν να βλέπεις τον συννεφιασμένο ουρανό, αλλά και εκείνες με περίεργα σχήματα.
To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει με τον τύπο σου! Και να θυμάσαι: η ομπρέλα είναι all-time-classic αξεσουάρ και δεν παίρνεις μία για την τρέχουσα σεζόν και έπειτα... την πετάς.
ΠΗΓΗ star.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου